آموزش فارکس شمسیان

آموزش ترسیم کانال در نمودار

چگونه کانال در نمودار ترسیم کنیم

میخواهیم در مورد مبحثی صحبت کنیم که اگر در آن به تسلط کامل برسید میتوانید معاملاتی بسیار دقیق انجام دهید چرا که قیمت در بازار زمانی که به اینگونه نواحی میرسد از خودش واکنش هایی را نشان میدهد چرا که اکثر معامله گران این نواحی را مد نظر قرار داده اند ، به هیچ عنوان از اهمیت بالای ترسیم کانال در نمودار غافل نشوید ، سعی میکنیم در این مقاله بصورت کامل به این مبحث بپردازیم .

اگر ما بحث خط روند را یک قدم جلوتر ببریم و دو خط موازی با یک زاویه ، یکی در بالای خط نمودار سهم ( زمانی که نمودار ، رشد سهم را نشان می دهد ) و یک خط در پایین خط نمودار ( زمانی که نمودار ، نزول سهم را نشان می دهد ) رسم کنیم ، ما یک کانال درست کرده ایم .
گاهی اوقات به این کانال ها ، کانال قیمت نیز گفته می شود .

کانال های روند یک ابزار کارآمد در تحلیل تکنیکال هستند که می توانند در تصمیم گیری برای نقطه ای که سهم قرار دارد و برای خرید یا فروش سهم به ما کمک کنند .
خط بالایی کانال ، نشان دهنده مقاومت است و خط پایینی کانال نشان دهنده حمایت می باشد . بنابراین خط های بالا و پایین کانال نشان دهنده مناطق احتمالی حمایت و مقاومت سهم می باشند .
به کانال های روند که نشان دهنده نزول سهم‌ ( جهت حرکت رو به پایین ) هستند نزولی گفته می شود و کانال هایی نشان دهنده صعود سهم‌ ( جهت حرکت رو به بالا ) هستند صعودی نامیده می شوند

کانال روند

برای درست کردن کانال صعودی ، خطی موازی با زاویه ای که صعود سهم‌ در آن مشخص است می کشیم و سپس خط را به نقطه ای که بالاترین قله صعودی سهم است که اخیرا به‌ آن رسیده می بریم . این حرکت باید همزمان با وقتی باشد که خط روند را رسم می کنید .
برای درست کردن کانال نزولی ، خطی موازی با زاویه ای که نزول سهم در آن مشخص است می کشیم و سپس‌ خط را به نقطه ای که پایین ترین نقطه نزولی سهم که اخیرا به آن رسیده است می بریم . این حرکت باید همزمان با وقتی باشد که خط روند را رسم می کنید .

زمانی که قیمت ها در نمودار به‌ خط پایینی خط روند برخورد می کنند ، این روند به عنوان منطقه خرید مد نظر گرفته می شود .
زمانی که قیمت ها در نمودار به خط بالایی خط روند برخورد می کنند ، این روند به عنوان منطقه فروش مد نظر گرفته می شود .

انواع کانال های روند

انواع کانال های‌‌ روند به سه نوعی که در زیر اشاره شده تقسیم‌ می شوند :

۱. کانال صعودی ( بالاترین نقاط صعود و بالاترین نقاط نزول )
۲. کانال نزولی ( پایین ترین نقاط صعود و پایین ترین نقاط نزول )
۳. کانال افقی ( دامنه سهم )

بعضی از معامله گران ، ترجیح می دهند از عبارت کانال خیزشی برای کلمه کانال صعودی و از عبارت کانال سقوطی برای کلمه کانال نزولی استفاده کنند .

نکات مهمی که هنگام رسم کانال های روند باید به یاد داشته باشید :

  • زمانی که کانال روند را رسم میکنید ، هر دو خط باید با یکدیگر موازی باشند .
  • عموما خط پایینی کانال روند نشان دهنده منطقه خرید است و خط بالایی روند کانال نشان دهنده منطقه فروش نامیده می شود .
  • زمانی که خطوط روند را ترسیم میکنید نباید کندل ها را بزور داخل کانال قرار دهید چرا که اینطور کانال کشی شما با اشتباه مواجه خواهد شد .
  • مرز کانالی که به یک زاویه مشخص شده شیب دارد و زمانی که به نقطه ای از نمودار برسیم که مرز کانال مربوطه به یک زاویه دیگر شیب داشته باشد و ما سعی کنیم‌ از این حالت نمودار ، کانال درست کنیم این کانال درست نیست و معامله گر را به سمت یک ترید نادرست هدایت می کند .

زمانی که این اتفاق‌ رخ دهد ، این حالت نمودار را نمی توان کانال روند نامید‌ بلکه‌ به این نوع حالت نمودار ، مثلث می گویند. ( در مورد الگوی مثلث در مطالب قبلی بصورت کامل صحبت کرده ایم )
بر همین اساس خط های کانال روند می توانند به صورت صد در صد باهم موازی نباشند همچنین تمامی نمودار قیمت یک سهم نمی تواند در یک کانال روند جای گیرد .
یکی از اشتباهاتی که عموم معامله گران انجام می دهند این است که آنها فقط به الگوهای قیمتی که به طور عادی رخ میدهد و به زبان عامیانه شیک و اتو کشیده هستند دقت میکنند .
این عمل باعث می شود که آنها اطلاعات مهمی از عملکرد قیمت و دیگر نکات مهم سهم را از دست بدهند .

به کانال رسم شده زیر دقت کنید

آموزش ترسیم کانال در نمودار

عالی به نظر می رسند درسته ؟
عادت کردن‌ برای پیدا کردن یک الگوی عالی و بی نقص همیشه در دنیای عادی و بازار سرمایه به شما کمک نخواهد کرد زیرا پیدا کردن نموداری که به صورت بی نقص ، عملکرد قیمتش در دو خط موازی از هم قرار گرفته اند کم پیش می‌ آید.

بصورت کلی اگر در هنگام ترسیم هر الگویی نظیر الگو های کلاسیک گرفته تا ترسیم کانال نیاز نیست خیلی منظم و مرتب باشد ، چرا که اگر خیلی وسواس در ترسیم اینگونه الگو ها در نمودار داشته باشید قطعا موقعیت های معاملاتی زیادی را از دست خواهید داد .

به این مطلب چند ستاره میدهید؟
[Total: 21 Average: 3.4]
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره ما

تیم تحلیلی نیما شمسیان در سال 88 شکل گرفت که شامل با تجربه ترین و همچنین موفق ترین تریدر های ایرانی بود ، لذا تصمیم به ایجاد سایتی کردیم تا دانش و مهارت های خود را به سایر افراد بصورت رایگان ارائه دهیم . اسم سایت دلیل بر این نمیشود که فقط در باینری فعالیت داریم بلکه بازار اصلی ما فارکس و ارز های دیجیتال میباشد . پیشنهاد میشود حتما عضو کانال تحلیل های روزانه شوید چرا که دیدگاه شما را به کلی نسبت به تحلیل کردن بازار تغییر میدهد .

بروکر و صرافی های برتر

شبکه های اجتماعی ما