آموزش فارکس شمسیان

شاخص ترس و طمع در بازار رمز ارز ها چیست

تعریف شاخص ترس و طمع در بازار ارز دیجیتال

شاخص ترس و طمع در بازار رمز ارز ها چیست ؟ این شاخص به معنی بررسی کردن عواطف و احساسات تریدر ها و حدس قدم بعدی بازار رمز ارزها می باشد .

در این مقاله به موضوعات زیر می پردازیم :

  • اهمیت شاخص ترس و طمع دربازار رمز ارزها چیست
  • تعریف شاخص
  • اندیکاتور بازار چیست ؟
  • نحوه کار کردن شاخص ترس و طمع چگونه است ؟
  • نحوه تقسیم مقیاس شاخص ترس و طمع و ارزش گذاری روی آن5 عامل در بازار وجود دارد که شاخص ترس و طمع با ترکیب این پنج مورد مشخص می شود
  • جمع بندی

اهمیت شاخص ترس و طمع در بازار رمز ارز ها چیست

تریدر میتواند در هنگام معامله با تحلیل نمودار ها و تحلیل عواطف و احساسات در بازار داده های حمایتی را پیدا کنند ولی به این نکته باید توجه داشت که مطالعه همه ملاک های موجود زمان زیادی را میخواهد ولی با استفاده از شاخص ترس و طمع در بازار رمز ارز ها می توانید اطلاعات خوبی را در این موضوع پیدا کنید .

نکته: نباید تنها به تحلیل شاخص ترس و طمع در بازار رمز ارز ها متکی باشید ولی این شاخص میتواند قدم های احتمالی بعدی سایر تریدر ها را به شما بگوید .

تعریف شاخص: به ملاکی که داده های متفاوت را تحلیل می کند و در مجموع 1 واحد اندازه گیری آماری تلفیق می کند شاخص می گویند .

حتما تا کنون نام داو جونز( Dow Jones ) را شنیده اید داو جونز یک میانگین صنعتی معروفی است که وضع بازار رمز ارز هارا پیگیری می کند ، صنعت داو جونز ترکیبی از میانگین سهم های سی شرکت بزرگ می باشد که در چند بازار سهام ایالات متحده وجود دارند .

شاخص ترس در بازار رمز ارزها

تریدر ها یا معامله گران با خرید این میانگین می توانند از افزایش سهام آن بهره مند شوند و نیاز به دنبال کردن سهام هر شرکت ندارند .

شاخص ترس و طمع در بازار رمز ارزها همانند میانگین صنعتی داو جونز می باشد پس شما هم در واقع برای بدست آوردن احساسات تریدر ها نیازی به بررسی های متنوع و استفاده از چندین اندیکاتور ندارید ، و از این شاخص میتوانید به طرز فکر و عواطف دیگر تریدر ها دست یابید .

نکته مهم این است که این شاخص را نمیتوان همانند میانگین صنعتی داو جونز خریداری کرد . در واقع این شاخص اندیکاتوی است که برای تکمیل کردن بررسی ها و اطلاعات شما از بازار رمز ارزها استفاده می شود .

وارن بافت یکی از سرمایه گذاران مشهور موفق است که می گوید : وقتی که همه طمع میکنند شما بترسید و در زمانی که همه میترسند شما طمع کنید .

اندیکاتور بازار چیست ؟

تریدر ها با استفاده از این اندیکاتور میتوانند بازار رمز ارزها را به راحتی بررسی کنند .

انواع تحلیل در اندیکاتور بازار شامل : تحلیل فاندامنتال ، تحلیل تکنیکال و تحلیل احساسات در بازار می باشد .

کار تحلیل تکنیکال بررسی قیمت و حجم معاملات است .

شاخص ترس و طمع در بازار رمز ارزها جزء اندیکاتور های تحلیل تکنیکال است ، این اندیکاتور ها میتوانند احساسات ، عواطف و طرز فکر تریدر ها و معامله گران را بررسی کنند .

شاخص ترس و طمع بررسی میکند که آیا افراد برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال یا برای بدست آوردن ارزها حریص هستند یا آنکه از آن میترسند و به آن نزدیک نمی شوند ، نمره 100 نشان می دهد افراد بیشترین طمع را برای سرمایه گذاری دارند ، نمره 0 نشان میدهد احساس ترس در بیشترین مقدار است و نمره 50 نشان دهنده خنثی بودن بازار است .

نحوه کار کردن شاخص ترس و طمع چگونه است ؟

ترس و طمع در حال حاظر بازار بیت کوین را فقط بررسی میکند چرا که بیت کوین بهترین و برترین ارز دیجیتال است و قیمت آن در سایر ارز ها تاثیر گذار می باشد .

 

نحوه تقسیم مقیاس شاخص ترس و طمع و ارزش گذاری روی آن به شکل زیر است :

نمره 0 تا 24 (نارنجی) و نشان دهنده ترس زیاد است .

نمره 25 تا 49 (زرد) و نشان دهنده ترس است .

نمره 50 تا 74 ( سبز روشن ) و نشان دهنده طمع است .

نمره 75 تا 100 (سبز ) و طمع زیاد را نشان می دهد .

معنی طمع کردن در بازار ارز دیجیتال چیست

5 عامل در بازار وجود دارد که شاخص ترس و طمع با ترکیب این پنج مورد مشخص می شود :

  1. حجم مومنتوم بازار ( 25 درصد از کل شاخص ) با استفاده از این عامل حجم معاملات حال حاظر با میانگین 30 و 90 روز قبل آن مقایسه می شود زیاد شدن حجم معاملات در بازار نشان دهنده بیشتر شدن احساسات مثبت و طمع تریدر ها در بازار رمز ارزها می شود .
  2. نوسان ها (25 درصد از کل شاخص ) : با استفاده از این عامل حجم معاملات حال حاظر را با میانگین 30 و 90 روز قبل آن اندازه می گیرند. این شاخص در اصل برای سنجیدن شک و تردید استفاده می شود .
  3. شبکه های اجتماعی ( 15 درصد از کل شاخص ) این عامل هشتک هایی که به بیت کوین مربوط هستند را بررسی کرده و اگر تعداد توییت های مربوط به بازار رمز ارزها افزایش پیدا کند نشان دهنده زیاد شدن طمع بازار است .
  4. گوگل ترندز ( 10 درصد از کل شاخص ) با بررسی کردن اطلاعات گوگل ترندز برای فهمیدن جستجو های مربوط به ارز بیت کوین ، دیدگاه خوبی را در مورد احساسات در بازار نشان میدهد ، به عنوان مثال میتوان گفت افزایش  جستجو ( کلاهبرداری در بازار بیت کوین ) ترس بازار را نشان می دهد .
  5. نتیجه نظر سنجی ( 15 درصد از کل شاخص ) این عامل متوقف شده و در حال حاظر استفاده نمی شود .

جمع بندی:

شما با استفاده از شاخص ترس و طمع میتوانی به بررسی کردن تغییر احساسات در بازار بپردازید . وقتی ارزش این شاخص به اندازه قابل توجهی تعییر می کند فرصت های خوبی را برای ورود و خروج تریدر ها به وجود می آورد .

در استفاده از این شاخص این نکته را در نظر بگیرید که حتما در کنار استفاده از شاخص ترس و طمع از اندیکاتور ها و شاخص های دیگر نیز استفاده کنید .

به این مطلب چند ستاره میدهید؟
[Total: 1 Average: 5]
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره ما

تیم تحلیلی نیما شمسیان در سال 88 شکل گرفت که شامل با تجربه ترین و همچنین موفق ترین تریدر های ایرانی بود ، لذا تصمیم به ایجاد سایتی کردیم تا دانش و مهارت های خود را به سایر افراد بصورت رایگان ارائه دهیم . اسم سایت دلیل بر این نمیشود که فقط در باینری فعالیت داریم بلکه بازار اصلی ما فارکس و ارز های دیجیتال میباشد . پیشنهاد میشود حتما عضو کانال تحلیل های روزانه شوید چرا که دیدگاه شما را به کلی نسبت به تحلیل کردن بازار تغییر میدهد .

بروکر و صرافی های برتر

شبکه های اجتماعی ما