آموزش فارکس شمسیان

معرفی و بررسی نماد داوجونز آلپاری

شاخص داوجونز در آلپاری

در این مقاله قصد داریم شاخص داوجونز را به شما عزیزان معرفی کرده و سپس بررسی کوتاهی داشته باشیم ، یکی از مهم ترین نماد ها در بازار سهام به شمار می رود که تا به امروز 30 شرکت بزرگ جهان تشکیل دهنده سهام آن هستند. در حقیقت می توان گفت که اگر معامله گران در بازار بورس بخواهند از شیوه و روند اقتصاد آمریکا مطلع شوند، یکی از ملاک های آن ها شاخص داوجونز در متاتریدر می باشد. در این مقاله قصد داریم تا به معرفی این شاخص و به طور کلی نماد داوجونز آلپاری بپردازیم با ما همراه بمانید..

معرفی شاخص داوجونز

داو جونز برای اولین بار در سال 1885 میلادی توسط شخصی با نام Dow به همراه شریک تجاری اش ادوارد جونز ایجاد شده است؛ اختصار این نماد در بازار مالی فارکس DJI است و معامله گران می توانند به راحتی این سهام را خرید و فروش کنند.

در ابتدای فعالیت این نماد توسط 12 شرکت پشتیبانی می شد اما در حال حاضر 30 شرکت بزرگ جهانی که نقش بسیار مهمی در اقتصاد آمریکا دارند، تشکیل دهنده آن هستند. در بازارهای مالی محاسبه این شاخص بصورت قیمت-وزنی تعریف شده است و این بدان معنا می باشد که اگر سهمی بزرگ باشد و یا با قیمت زیادی معامله شود وزن بسیار بیشتری دارد و همین موضوع باعث می شود تا تاثیر بیشتری بر روی ارزش ای سهام بگذارد.

شاخص داوجونز فارکس

نماد شاخص داوجونز در فارکس

همانطور که در ابتدا نیز به آن اشاره کردیم داوجونز در فارکس یکی از شاخص های بسیار مهم محسوب می شود و بسیاری از تحلیلگران از آن به عنوان یک شاخص و نماد قابل اعتماد برای بررسی وضعیت اقتصاد آمریکا با بازدهی سبد سهام و ترید فصلی و ماهانه خود نگاه می کنند. داو جونز در فارکس به صورت کامل DOW JONES نمایش داده می شود که هر بروکر نماد آن را به اختصار ممکن است به صورت های متفاوتی ارائه دهد که در ادامه ما این نماد را در بروکر آلپاری بررسی خواهیم کرد.

این نماد در فارکس در کنار جفت ارزها نمایش داده می شود، برای این که بتوانید این شاخص را خرید و فروش کنید باید با مراجعه به بخش اضافه کردن نماد ها در متاتریدر با انتخاب گزینه SHOW ALL این نماد و بسیاری از گزینه های دیگر را به موارد قابل معامله خود اضافه نمایید.

بیشتر بخوانید: معرفی کتاب تحلیل تکنیکال بازار سرمایه

به طور کلی با توجه به قدرت شرکت های این سهم می توان گفت سرمایه گذاری بر روی این نماد می تواند در طولانی مدت روند مثبتی را به همراه داشته باشد و سرمایه گذاری در چنین شاخصی برای بسیاری از افراد جذاب و سودمند است.

نماد داوجونز آلپاری

این نماد در بروکر آلپاری به تازگی اضافه شده است و مشتریان آلپاری می توانند شاخص داوجونز را با نماد WALLST30 جستجو و به معامله آن بپردازند(نام کامل نماد WallSt30 Dow Jones Industrial Average است)

نمودار داو جونز

توجه داشته باشید نماد داو جونز تنها در حساب های استاندارد متاتریدر 4 (Standard.mt4)، ای سی ان متاتریدر 4 (Ecn.mt4)، پرو ای سی ان متاتریدر 4 (Pro ecn.mt4) و همچنین حساب ای سی ان متاتریدر 5 قابل معامله می باشد؛ حداقل حجم معاملاتی این نماد برای معامله گران 0.1 لات می باشد.

اگر این نماد با نام اختصاری WALLST30 در قسمت مارکت واچ شما نبود ، باید روی مارکت واچ کلیک راست کرده و گزینه view all را انتخاب نمایید ، تا تمامی نمودار ها برای شما به نمایش در بیاید .

البته باید بدانید که الپاری برای دوستانی که سرمایه کم تری دارند امکان این را فراهم آورده تا با استفاده از نماد WALLST30 MINI با حجم 0.01 لات نیز به معامله بپردازند؛ این نماد نیز تنها در حساب های نام برده شده قابل معامله است.

برای تحلیل این نمودار در سایت تریدینگ ویو باید عبارت DJI را سرچ کرده و اولین گزینه را انتخاب کنید و همچنین فراموش نکنید که در تریدینگ ویو این نمودار برای تحلیل از ساعت 17 به وقت ایران تا ساعت 23 باز هست که دقیقا سشن نیویورک میباشد و پیشنهاد ما این هست که فقط در همین تایم شاخص داوجونز را ترید کنید چرا که در بروکر آلپاری میتوانید بصورت 24 ساعته از دوشنبه تا جمعه این نمودار را ترید کنید ولی طبیعتا دامنه نوسانش بغیر از ساعات 17 الی 23 بسیار محدود خواهد بود .

معرفی نماد داوجونز آلپاری

برخی از مهم ترین شرکت ها سهیم در شاخص داوجونز

  •  3M
  • American Express
  • Apple
  • Boeing
  • Caterpillar
  • Chevron
  • Cisco Systems
  • The Coca-Cola Company
  • Dow
  • Salesforce
  • Goldman Sachs

معرفی و بررسی نماد داوجونز آلپاری

با توجه به توضیحات بالا در خلاصه مطلب، اغلب به میانگین صنعتی داوجونز اشاره می‌کند که یکی از اولین شاخص‌های سهام بود و یکی از رایج‌ترین فشارسنج‌های عملکرد سهام در ایالات متحده است. میانگین صنعتی داوجونز، که نباید با شاخص حمل و نقل داوجونز (که اولین شاخص بود) اشتباه گرفته شود، اغلب “داو” یا “DJIA” نامیده می شود و شامل سی سهم است که به طور سنتی مبتنی بر صنعت بودند. اما در سال های اخیر که اقتصاد ایالات متحده بیشتر مصرف کننده شده است، شاخص تغییری در ترکیب داشته است که دیگر ربطی به سرمایه گذاری مستقیم صنعتی ندارد.

همچنین شما همراهان عزیز می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با این شخص در بروکر آلپاری  با کارشناسان ما از طریق پشتیبانی تلگرام در ارتباط باشید و سوالات خود را پیرامون این مقاله با ما به اشتراک بگذارید.

به این مطلب چند ستاره میدهید؟
[Total: 34 Average: 4.2]
مقالات مرتبط

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره ما

تیم تحلیلی نیما شمسیان در سال 88 شکل گرفت که شامل با تجربه ترین و همچنین موفق ترین تریدر های ایرانی بود ، لذا تصمیم به ایجاد سایتی کردیم تا دانش و مهارت های خود را به سایر افراد بصورت رایگان ارائه دهیم . اسم سایت دلیل بر این نمیشود که فقط در باینری فعالیت داریم بلکه بازار اصلی ما فارکس و ارز های دیجیتال میباشد . پیشنهاد میشود حتما عضو کانال تحلیل های روزانه شوید چرا که دیدگاه شما را به کلی نسبت به تحلیل کردن بازار تغییر میدهد .

بروکر و صرافی های برتر

شبکه های اجتماعی ما