آموزش فارکس شمسیان

ریسک پذیری و ریسک گریزی در بازار فارکس به چه معناست؟

ریسک پذیری و ریسک گریزی در بازار فارکس به چه معناست؟

مدتی بعد از ورود به بازار مالی فارکس، با دو اصطلاح مهم یعنی ریسک پذیری و ریسک گریزی آشنا خواهید شد. به طور کلی، افراد ریسک‌پذیر افرادی هستند که برای به دست آوردن پاداش‌های بزرگ قدم‌های بزرگ و خطرناکی برمی‌دارند. این مسئله فقط مربوط به بازار مالی فارکس نیست. ریسک پذیری در اقتصاد نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

در مقابل فرد ریسک گریز، فردی است که به دلیل ترس از شکست ترجیح می‌دهد سرمایه‌گذاری‌هایی با ریسک کم انجام دهد. میزان درآمد و بازدهی که معامله‌گران ریسک گریز بدست می‌آورند، بسیار کمتر از معامله‌گران ریسک‌پذیر است. در سال ۲۰۱۵، یک مطالعه روی میزان ریسک پذیری و ریسک گریزی کسب و کارها انجام شد. نتایج مطالعه نشان داد، تنها ۳۳ درصد از کسب و کارها حاضر به پذیرش ریسک برای به دست آوردن سود بیشتر هستند.

با توجه به اینکه این مسئله اهمیت بسیار زیادی برای کسب درآمد دارد، در ادامه این مطلب از سایت باینری آپشن قصد داریم درباره ریسک پذیری و ریسک گریزی در بازار فارکس توضیح دهیم. بنابراین پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

آشنایی با معنی ریسک پذیری و ریسک گریزی

قبل از هر چیزی، باید بدانید ریسک پذیری و ریسک گریزی چیست؟ این مفاهیم به صورت زیر بیان می‌شوند:

1.ریسک پذیری بازار فارکس

زمانی که اکثر معامله‌گران یک منطقه جغرافیایی در بازار مالی ریسک‌پذیر باشند، آینده اقتصادی آن منطقه یا کشور تغییرات چشمگیری خواهد داشت. اکثر افراد ریسک‌پذیر، نگاه مثبتی به آینده بازار جهانی دارند و قدم‌های بزرگی برمی‌دارند. آن‌ها تمایل زیادی برای سرمایه‌گذاری‌های کلان دارند و خطرات معاملات را می‌پذیرند.

البته تصور نکنید افراد ریسک‌پذیر، نادان هستند. این دسته از افراد، بدون مطالعه و دانش کافی به سراغ معاملات بزرگ نمی‌روند. افراد ریسک‌پذیر، شرایطی را ایجاد می‌کنند که به آن جریانات ریسک پذیری گفته می‌شود. منظور از جریانات ریسک پذیری، این است که میزان تقاضا برای خرید و فروش سهام از طرف کاربران بسیار زیاد است. همچنین حجم معاملاتی بالا بوده و معاملات با ریسک بالایی انجام می‌شوند.

آشنایی با معنی ریسک پذیری و ریسک گریزی

2.ریسک گریزی بازار فارکس

یکی دیگر از مفاهیمی که در بازار مالی فارکس بیان می‌شود، ریسک گریزی می‌باشد. برخی افراد به صورت ذاتی ریسک گریز هستند. گاهی اوقات، شرایط محیطی باعث ریسک گریزی معامله‌گران می‌شود. به عنوان مثال اگر شرایط سیاسی و اقتصادی یک منطقه جغرافیایی خاص نامناسب باشد، اکثر معامله‌گران نسبت به خرید یا فروش محصول بدبین خواهند شد.

در نتیجه، واکنش متفاوتی نسبت به معاملات پر ریسک انجام می‌دهند. در واقع، در این حالت معامله‌گران نسبت به انجام معامله بی‌اعتماد هستند. همچنین امید چندانی به آینده روند بازار ندارند و به معاملات نگاه منفی دارند. هر چقدر شرایط و تنش‌های سیاسی در سطح جهانی یا منطقه‌ای بیشتر باشد، معامله‌گران به سراغ معاملات امن‌تر و ساده‌تر خواهند رفت. یعنی به سراغ معاملاتی می‌روند که با ریسک چندانی همراه نیست.

در این حالت، نوعی جریانات ریسک گریزی در بازار ایجاد می‌شود که بر ارزش سهام تاثیر بسیار زیادی خواهد داشت. اگرچه شرایط می‌تواند بر ریسک گریزی و ریسک‌پذیری معامله‌گران تاثیرگذار باشد، اما نباید به صورت افراطی درگیر این مسئله شد.

مزایا و معایب ریسک گریزی در برابر ریسک پذیری در فارکس

رویکردهای محافظه‌کارانه در بازار مالی فارکس، دامنه سود و درآمد شما را کاهش خواهد داد. البته منظور این نیست که به هیچ وجه احتیاط نکنید. احتیاط شرط اول برای انجام معاملات موفق در فارکس است. اما نباید کاملاً ریسک گریز باشید. این می‌تواند یک نشانه منفی برای رشد کسب و کار شما باشد. در واقع، باید ریسک‌های هوشمندانه و عاقلانه داشته باشید.

در چنین حالتی، احتمال بروز خطر و از دست دادن سرمایه کاهش خواهد یافت. برخی معامله‌گران ترجیح می‌دهند، قدم‌های کوچک و محدود بردارند و معاملات سنگین انجام ندهند. با توجه به اینکه ارزش مالی ارزهای دیجیتال به صورت مداوم در حال تغییر هستند، برداشتن قدم‌های کوچک چندان به سود شما نخواهد بود.

این مسئله به رقبای شما اجازه می‌دهد تا قدم‌های بزرگتری بردارند و به شکل بهتری رشد کنند. علاوه بر این، ممکن است به عنوان یک معامله‌گر کوچک در این بازار بزرگ بلعیده شوید. اگرچه ترید روزانه گزینه مناسب و کم ریسکی برای انجام معامله در بازار فارکس است، اما پیشنهاد می‌کنیم معاملات بزرگ‌تر را نیز در برنامه خود بگنجانید.

مزایا و معایب ریسک گریزی در برابر ریسک پذیری در فارکس

بررسی کلی

در این مطلب به طور کامل درباره ریسک پذیری و ریسک گریزی در بازار فارکس توضیح داده شد. افراد ریسک‌پذیر تمایل زیادی برای انجام معاملات کلان دارند و معاملاتی با حجم بالا انجام می‌دهند. این دسته از افراد، از ریسک و خطر معاملات نمی‌ترسند و با دانش برای خرید و فروش ارزها اقدام می‌کنند.

در مقابل، افراد ریسک گریز ترس زیادی برای انجام معاملات کلان دارند و ترجیح می‌دهند معاملات کوچک‌تر انجام دهند. این افراد حاشیه سود کمتری نسبت به افراد ریسک‌پذیر دارند و معمولا شکست‌های بزرگ را تجربه نمی‌کنند.

با توجه به اینکه بازارهای مالی با ریسک بالایی همراه هستند، ابتدا لازم است اطلاعات کافی درباره نحوه انجام معامله در فارکس به دست آورید. برای کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید به سایت باینری آپشن مراجعه کنید. در این سایت، دوره‌های آموزش فارکس نیما شمسیان در اختیار شما قرار خواهد گرفت که شامل اطلاعات کاملی درباره کسب درآمد از بازار فارکس است.

به این مطلب چند ستاره میدهید؟
[Total: 1 Average: 5]
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره ما

تیم تحلیلی نیما شمسیان در سال 88 شکل گرفت که شامل با تجربه ترین و همچنین موفق ترین تریدر های ایرانی بود ، لذا تصمیم به ایجاد سایتی کردیم تا دانش و مهارت های خود را به سایر افراد بصورت رایگان ارائه دهیم . اسم سایت دلیل بر این نمیشود که فقط در باینری فعالیت داریم بلکه بازار اصلی ما فارکس و ارز های دیجیتال میباشد . پیشنهاد میشود حتما عضو کانال تحلیل های روزانه شوید چرا که دیدگاه شما را به کلی نسبت به تحلیل کردن بازار تغییر میدهد .

بروکر و صرافی های برتر

شبکه های اجتماعی ما