آموزش فارکس شمسیان

آموزش تصویری اندیکاتور مکدی

اندیکاتور مکدی چیست

اندیکاتور macd ساختاری منحصر به فرد نسبت به بقیه اندیکاتور ها دارد و از ورودی و فرمول های نسبتا ساده ای تشکیل شده ، آقای جرالد بی اپل این اندیکاتور را طی سالها تجربه در بازارهای مالی بوجود آورده که این اندیکاتور بیشتر معنی همگرایی و واگرایی میانگین متحرک هست و همین امر باعث محبوبیت هر چه بیشتر این ابزار بین معامله گران شده است ، لذا پیشنهاد میشود حتما تا انتهای این مقاله آموزشی را مطالعه فرمایید چرا که بصورت کامل در مورد اندیکاتور مکدی صحبت خواهیم کرد .

اندیکاتور macd ساختاری منحصر به فرد نسبت به بقیه اندیکاتورها دارد و از ورودی و فرمول های نسبتا ساده ای تشکیل شده ، آقای جرالد بی اپل این اندیکاتور را طی سالها تجربه در بازارهای مالی بوجود آورده که این اندیکاتور بیشتر معنی همگرایی و واگرایی میانگین متحرک هست و همین امر باعث محبوبیت هر چه بیشتر این ابزار بین معامله گران شده است.

آقای جرالد سالها بر روی داده ها و شکل ظاهری این اندیکاتور کار کرد تا به شکلی دربیاد که در تصویر زیر مشاهده میکنید ، ایشان زمان زیادی برای تکمیل این اندیکاتور گذاشتند و در ادامه در مورد انواع مکدی و آموزش تصویری اندیکاتور مکدی هم توضیح خواهیم داد.

برای فعال سازی مکدی در نرم افزار متاتریدر باید طبق تصویر زیر عمل فرمایید  .

فعال سازی مکدی در نرم افزار متاتریدر

در متاتریدر مکدی مدرن بصورت پیشفرض قرار داده شده است.

انواع اندیکاتور مکدی

 

مکدی کلاسیک

چندسالی هست که شکل و شمایل مکدی تغییر پیدا کرده . که به دو دسته مکدی کلاسیک و مکدی مدرن تقسیم شده اند.

در تعداد محدودی بروکر باینری آپشن اندیکاتور مکدی بصورت کلاسیک هست مانند همان عکسی که در بالا درج شده .

کارکرد مکدی کلاسیک به این صورت هست که از دو خط سبز و قرمز رنگ تشکیل شده ، ولی اگر در فارکس کار میکنید ، در پیشفرض متاتریدر ، مکدی بصورت مدرن قرار داده شده است که اگر از شکل ظاهری آن خوشتان نمی آید میتوانید فایل نصبی مکدی کلاسیک را از اینترنت دانلود کرده و بروی متاتریدر خود نصب نمایید.

خط قرمز رنگ به نام Signal و خط سبز رنگ به نام MACD است که از میله هایی عمودی عبور میکنند که هیستوگرام نام دارند .

هر زمان خط مکدی به هر سمتی خط سیگنال را شکست ما به همان سمت پوزیشن میگیریم . بطور مثال اگر خط مکدی به سمت بالا خط سیگنال را شکست باید این احتمال را بدهید که نمودار یک سیر صعودی خواهد داشت و در روند های نزولی این مورد بلعکس هست.

نمودار مکدی

هر زمان خطوط از بین میله ها یکدیگر را قطع کردند نشان اعتبار بسیار ضعیف سیگنال دارد و سعی کنید تا جای ممکن در این موقعیت وارد معامله نشوید چرا که ریسک بیشتری شامل حالتان میشود.

به تنظیمات میله های هیستوگرام دست نزنید و آنها را حذف نکنید چرا که یکی از معیار های اعتبار سنجی سیگنال گیری در اندیکاتور مکدی هستند و بدون این میله ها نمیتوانید تصمیمات درستی در مورد وارد شدن به یک معامله بگیرید.

مکدی مدرن

اما نوع دوم این اندیکاتور که مکدی مدرن نام دارد از یک هیستوگرام و یک خط سیگنال تشکیل شده و خط مکدی در این نوع حذف گردیده.

به عبارتی خط مکدی تبدیل به هیستوگرام شده و بلعکس مکدی کلاسیک اگر خط سیگنال در میله ها حرکت کند دارای اعتباری خوبی هست.

اگر به عکس زیر دقت کنید متوجه خواهید شد که خط سیگنال به هر طرفی که میله ها را قطع کرده نمودار به همان سمت صعود و یا نزول داشته .

ویدئویی تهیه کردیم تا در نمودار این اندیکاتور را آموزش دهیم و درک بهتری نسبت آن پیدا کنید ، پیشنهاد میشود حتما مشاهده فرمایید ، عزیزانی که با فیلتر شکن هستند ممکن است نتوانند ویدئوی زیر را مشاهده نمایند ، لذا ابتدا فیلتر شکن خود را خاموش کرده و مجددا صفحه را بارگذاری نمایید .

 

این را بخاطر داشته باشید که به هیچ وجه نباید فقط با اندیکاتور مکدی macd وارد یک معامله شوید ، منطقی نیست که معیار ورود یا خروج از پوزیشن یک معامله گر فقط با استفاده از یک اندیکاتور صورت بگیرد. هر اندیکاتوری ورودی های مربوط به خودش را دارد و پیشنهاد میکنم یا به سراغ یک استراتژی کاربردی و بسیار دقیق بروید و یا خودتان با صرف چند ماه زمان و آزمون و خطای بسیار چند اندیکاتور را در کنار یکدیگر استفاده کنید تا به بازدهی خوبی برسید (تحلیل تکنیکال را فراموشی نکنید چرا که در کنار یک استراتژی باید به تحلیل های تکنیکال نیز مسلط باشید قطعا مهمترین مبحث و دلیل موفقیت در بازارهای مالی تسلط کامل بر الگو های تحلیل تکنیکال است)

“طرح سوال”

 

“برخی از دوستان پرسیده بودند از چه اندیکاتور هایی در کنار مکدی استفاده کنیم تا بازدهی بهتری بگیریم :

در جواب باید خدمتتان عرض کنیم که تا جای ممکن خودتان را درگیر اندیکاتور های فراوان نکنید به این دلیل که تمرکز خود را از دست داده و از چهار چوب معامله مانند تحلیل کردن نمودار خارج میشوید در حال حاضر طی تست هایی که انجام داده ایم اندیکاتور rsi یا مومنتوم را میتوانید در کنار macd استفاده کنید تا سیگنال های یکدیگر را تایید کنند .

آیا از ربات هایی که در سطح اینترنت موجود است میتوان سیگنال گرفت و همچنین آن سیگنال ها را با کمک اندیکاتور مکدی تایید کرد ؟

در رابطه به این سوال باید بگوییم که صد ها و هزاران ربات سیگنال دهی در جهان وجود دارد و اگر قرار این ربات ها رقت کافی و بازدهی لازمه را داشته باشند ، دیگر معامله گران از تحلیل های تکنیکال و فاندامنتال هیچ استفاده ای نمیکردند و عملا یک فرد مبتدی هم میتوانست براحتی آب خوردن از بازارهای جهانی سود های هنگفتی بدست آورد ، لذا بهتر است که منطقی فکر کنید و گول تبلیغات پیج های اینستاگرام و برخی از سایتهایی که در این زمینه فعالیت میکنند را نخورید .

اندیکاتور مکدی دارای چه اجزایی می باشد؟

دارای دو خط محاسبات میانگین می باشد به نام های خط سیگنال و خط مکدی ، ویژگی خط مکدی تند و نوسانی زیاد دارد ، ولی خط سیگنال کند و کم نوسان است.

قسمت سوم هیستوگرام مکدی می باشد: در اصل اختلاف بین خط سیگنال و خط مکندی را نشان میدهد.

جمع بندی

اندیکاتور مکدی در بین اندیکاتور ها از ساده ترین ، پرکاربردترین و محبوبترین ها به شمار می آید، به خاطر داشته باشید از مکدی باید در کنار سایر ابزارهای تحلیل کردن تکنیکال استفاده کرد .

میتوان علت محبوبیت مکدی را دربین اندیکاتور ها این دانست که میتواند همزمان میزان روند و بازگشت را بررسی کند.

پیشهاد ما به شما این است در هنگام ناپایدار بودن بازار سرمایه از اندیکاتور مکدی استفاده نکنید.

 

به این مطلب چند ستاره میدهید؟
[Total: 63 Average: 4.2]
مقالات مرتبط

۲۶ پاسخ

  1. باسلام .استاد شما وامثال شما مستحق بهترین نعمات الهی هستید . از اینکه اطلاعات مفیدی در اختیار ما قرار دادید سپاسگزاریم.استاد اگر امکانش هست یک روش برای مبتدیان مثل بنده معرفی کنید تا ضررهامونو جبران کنیم .بنده به شخصه سه میلیون در الیمپ ترید ضرر کردم .اگر محبت کنید با ایمیل ازشما راهنمایی بگیرم.

    1. سلام محمد عزیز . همه موارد از قبیل تحلیلهای تکنیکال را داخل وبسایت بصورت رایگان قرار دادیم که میتوانید استفاده کنید .
      همچنین از لینک زیر میتوانید دوره آموزشی استراتژی معاملاتی را دریافت فرمایید
      https://binaryoptionn.ir/steratgy/

  2. با سلام خدمت استاد عزیز لطفا دو الی سه اندیکاتوری که با اندیکاتور مکدی به جواب بهتر برسیم را معرفی کنید ممنون

    1. سلام وقت بخیر . در این مورد اصلا نمیشه اظهار نظر کرد حسین عزیز . شما باید با توجه به تحلیل و استراتژی که انجام میدهید باید این مورد را تشخیص دهید .
      مگر نه همه اندیکاتور ها با مکدی درست کار میکنند . اون نوع تحلیل و استراتژی شماست که تعیین میکنه از چه اندیکاتور هایی با چه ورودی هایی استفاده نمایید

  3. سلام استاد عزیزم خیلی عالی بود ولی من نمیدونم کی میتونم شروع به کار کنم ثبت نام کردم ولی هیچ تاییدیه ای برام ارسال نشده وواقعا گیج شدم خواهش میکنم کمکم کنید ممنونم از لطفتون

    1. سلام وقت بخیر .
      نیازی نیست تاییدیه ای برای شما ارسال بشه . به محض ثبت نام وارد اکانت خود میشوید و میتوانید فعالیت خودتان را شروع کنید

  4. سلام
    آیا میتوان اندیکاتور مک دی و استاچستیک رو به متا تریدر ۴ و یا نرم افزار معاملاتی fix-contracts اضافه کرد ؟
    ( اینکار رو براحتی برای الیمپ ترید میتونستیم انحام بدیم )
    ممنون میشم جواب بدید

    1. سلام . این اندیکاتور هایی که فرمودید بصورت پیشفرض روی متاتریدر نصب هست و نیازی به نصب مجدد ندارد

  5. برای نرم افزار fix-contracts , که پلت فرم رسمی آلپاری میباشد این شرایط ( نصب اندیکاتورهای مک دی و …. ) فراهم هست یا خیر ؟
    ممنون از پاسخگویی شما

    1. سلام .
      خیر شما اندیکاتوری روی سایت الپاری نمیتونید نصب کنید. برای تحلیل بازار باید متاتریدر۴ روی سیستم یا گوشی خودتون نصب کنید

  6. سلام دوستان عزیز
    تو یه فیلم اموزشی تو قسمت اموزش مک دی گفته تایم فریم رو از ماهیانه به هفتگی و روزانه و بالعکس تغییر میدیم ایا کسی میدونه علت چیه
    تو فیلم میگه واسه تایید و جلوگیری از سیگنال نامناسبه ولی نمیدونم چطور سیگنال فیک رو از اصلی باید تشخیص داد

    1. سلام احمد جان .
      سیگنال را باید از طریق تحلیلهای تکنیکال و روانشناسی بازار تایید کنید تا متوجه اعتبار آن شوید . صرفا نمیشه با تغییر تایم های اندیکاتور یک سیگنال را تایید کرد

  7. سلام وقت بخیر من میخوام در مک دی از اعداد ۱و۱۳و۶ استفاده کنم که کوتاه مدت هست ولی وقتی عدد یک را درتریدینگ وی میذاریم کلا اسیلاتور حذف میشه و فقط یه خط نمایش داده میشه لطفا راهنمایی میکنید چه باید بکنم ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره ما

تیم تحلیلی نیما شمسیان در سال 88 شکل گرفت که شامل با تجربه ترین و همچنین موفق ترین تریدر های ایرانی بود ، لذا تصمیم به ایجاد سایتی کردیم تا دانش و مهارت های خود را به سایر افراد بصورت رایگان ارائه دهیم . اسم سایت دلیل بر این نمیشود که فقط در باینری فعالیت داریم بلکه بازار اصلی ما فارکس و ارز های دیجیتال میباشد . پیشنهاد میشود حتما عضو کانال تحلیل های روزانه شوید چرا که دیدگاه شما را به کلی نسبت به تحلیل کردن بازار تغییر میدهد .

بروکر و صرافی های برتر

شبکه های اجتماعی ما