آموزش فارکس شمسیان

تحلیل سنتیمنتال به چه معناست

تحلیل سنتیمنتال به چه معناست

سنتیمنت در بازار معاملات به چه معناست ؟

سنتیمنت یا احساسات به نگرش کلی معامله گران در بازار معاملاتی گفته می شود T این احساسات می تواند  به طور کلی جهت گیری پیش گرفته توسط بازار یا جهت ازدحام معامله گران در بازار معاملات را مشخص کند . به نوعی می توان سنتیمنت را اینگونه تعریف کرد که افزایش قیمت بیانگر سنتیمنت صعودی در بازار و کاهش قیمت بیانگر سنتیمنت نزولی در بازار معاملات می باشد .

 

نکات کلیدی :

سنتیمنت در بازار معاملات گاه می تواند به صورت کامل به یک سهم و گاه می تواند به جهت گیری کلی بازار معاملات اشاره کند .

زمانی که قیمت ها در حال افزایش هستند ، سنتیمنت بازار معاملات صعودی است .

زمانی که قیمت ها در حال کاهش هستند ، سنتیمنت بازار معاملات نزولی است .

اندیکاتور های تکنیکال می تواند به معامله گران به شناسایی سنتیمنت بازار کمک کند .

 

مفهوم سنتیمنت در بازار معاملات

 

عبارت سنتیمنت در بازار معاملات , سنتیمنت سرمایه گذاران یا احساسات سرمایه گذاران نیز گفته می شود . سنتیمنت بازار معاملات همیشه بر اساس تحلیل فاندامنتال نیست .

تحلیل گران تکنیکال و معامله گران روزانه بازار همواره به سنتیمنت اعتماد دارند زیرا این امر بر اندیکاتور های تکنیکالی که برای محاسبه سود و محاسبه تحرکات کوتاه مدت نمودار قیمت که اغلب ناشی از نگرش معامله گران به بازار معاملات است ، تاثیر می‌ گذارد .

سنتیمنت بازار معاملات برای سرمایه گذارانی که در جهت مخالف دیگر معامله گران به معامله می پردازند نیز‌ بسیار‌ مهم است .

به عنوان مثال اینگونه معامله گران در بازار معاملات ، اگر همه ی افراد در حال خرید هستند ، این‌ افراد به فروش روی می آورند .

 

معمولا معامله گران سنتیمنت را در بازار به صورت نزولی یا صعودی توصیف می کنند . زمانی که بازار نزولی است قیمت رو به کاهش و زمانی که بازار صعودی است قیمت در حال افزایش می باشد . اغلب سنتیمنت ها به بازار معاملات جهت می دهند بنابراین می توان گفت همواره سنتیمنت براساس فاندامنتال نمی باشد . سنتیمنت در بازار معاملات مربوط به احساسات و عواطف معامله گران است در حالی که تحلیل فاندامنتال مربوط به عملکرد های تجاری می باشد .

عده ای از معامله گران با یافتن سهامی که بیش از اندازه ارزش گذاری و یا سهامی که کمتر از حدش ارزش گذاری شده سود می برند . آنها از اندیکاتور های مختلفی برای محاسبه سنتیمنت در بازار معاملات استفاده می کنند که باعث می شود سهام های مناسبی برای معامله پیدا کنند .

اندیکاتور های محبوب سنتیمنت عبارتند از

اندیکاتورCBOE

اندیکاتور High-Low

اندیکاتور BPI

و مووینگ اوریج ها

 

اندیکاتور The VIX

اندیکاتور VIX که به عنوان شاخص ترس نیز‌شناخته می‌ شود و یک اندیکاتور پیشرو محسوب می شود . یک‌ اندیکاتور VIX صعودی به معنی این است که معامله گران به دنبال آسودگی خاطر نسبت به بازار هستند و اگر این اتفاق رخ دهد باعث افزایش نوسانات در بازار معاملات می‌ شود . عده ای از معامله گران از مووینگ‌ اوریج نیز در اندیکاتور VIX استفاده می کنند تا بتوانند صعودی یا نزولی بودن بازار را محاسبه کنند .

اندیکاتور شاخص High-Low

اندیکاتور شاخص High – Low سهامی را که در ۵۲ هفته به سقف خود رسیده اند و سهامی را که در ۵۲ هفته به کف خود رسیده اند مقایسه می کند . هنگامی که شاخص به زیر ۳۰ می رسد ، قیمت سهام نزدیک به پایین سطح معاملات و کف قیمتی می رسد که در این مواقع معامله گران شاهد یک سنتیمنت نزولی هستند . حال هنگامی که شاخص بالاتر از ۷۰ باشد ، قیمت سهام در بالاترین سطح معاملات و سقف قیمت می رسد که در این مواقع معامله گران شاهد یک سنتیمنت صعودی هستند . معمولا معامله گران از این اندیکاتور برای محاسبه بر‌ روی شاخص های خاص از جمله

SP 500, NASDAQ 100 , NYSE COMPOSITE استفاده می کنند .

 

مووینگ اوریج ها

معامله گران معمولا برای محاسبه سنتیمنت بازار‌ معاملات از مووینگ اوریج های ۵۰ روزه و ۲۰۰ روزه استفاده می کنند . زمانی که مووینگ اوریج ۵۰ روزه از بالای مووینگ اوریج ۲۰۰ روزه عبور می کند این نشان دهنده این موضوع است که تحرک سهم به سمت بالا است و شاهد یک سنتیمنت صعودی هستیم که این حالت به عنوان صلیب طلایی شناخته می شود اما بلعکس این موضوع هنگامیست که مووینگ اوریج ۵۰ روزه از پایین مووینگ اوریج ۲۰۰ روزه عبور می کند که نشان دهنده این موضوع است که تحرک سهم به سمت پایین است و شاهد یک سنتیمنت نزولی هستیم که این حالت به عنوان صلیب مرگ شناخته می شود .

 

نمونه واقعی سنتیمنت در بازار معاملات

در دسامبر ۲۰۱۸ چندین عامل باعثِ نا آسودگی معامله گران شد . دلیل اول ، ترس از کاهش در آمد های شرکت ها بود . بعد از اینکه سال ها درآمد شرکت ها در SP500 یک درصد دو رقمی بود ، عده ای از تحلیل گران پیش بینی کردند که درآمد شرکت ها در سال ۲۰۱۹ فقط ۳ یا ۴ درصد افزایش می یابد .

سپس رئیس شورای عالی خزانه داری آقای جروم پاول در یکی از کنفرانس های مطبوعاتی ماهانه خود اعلام‌ کرد جریان تراز نامه بانک مرکزی به صورت خودکار در انجام است . این گفته باعث برانگیخته شدن ترس در بازار معاملات شد . بازار معاملات به گفته های وی یک عکس العمل نشان داد که همین امر باعث کاهش سنتیمنت در بازار شد . حال مشکل دیگری که وجود داشت تنش های تجاری بین دو اقتصاد بزرگ جهان شامل ایالات متحده و چین بود . این تنش ها به دلیل تعرفه های مالیاتی اعمال شده توسط دو کشور به وجود آمده بود . همچنین تعطیلات دولت ایالات متحده با این موارد همراه شد تا این موارد به شدت به سنتیمنت بازار آسیب رساند . سرانجام این سنتیمنت نزولی باعث شد اعتماد معامله گران به بازار کاهش یابد و حاصلِ این سنتیمنت نزولی بدین گونه شد که بازار معاملات بورس بدترین عملکرد خود را از سال ۱۹۳۱ به بعد داشته باشد . شاخص SP 500  ۹.۲٪  و شاخص DJIA متشکل از ۳۰ شرکت صنعتی٪ ۸.۷ در آن ماه سقوط کرد . شاخص  HIGH-LOW نمایانگر این بود که شاخص SP 500 در اواخر دسامبر به زیر ۳۰ رسید و تا اواسط ژانویه نزدیک ۰ رسید که این تحرکات نشان دهنده سنتیمنت نزولی در بازار معاملات بود .

تحلیل سنتیمنتال

آموزش ثبت نام در صرافی بایننس

به این مطلب چند ستاره میدهید؟
[Total: 8 Average: 4.5]
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره ما

تیم تحلیلی نیما شمسیان در سال 88 شکل گرفت که شامل با تجربه ترین و همچنین موفق ترین تریدر های ایرانی بود ، لذا تصمیم به ایجاد سایتی کردیم تا دانش و مهارت های خود را به سایر افراد بصورت رایگان ارائه دهیم . اسم سایت دلیل بر این نمیشود که فقط در باینری فعالیت داریم بلکه بازار اصلی ما فارکس و ارز های دیجیتال میباشد . پیشنهاد میشود حتما عضو کانال تحلیل های روزانه شوید چرا که دیدگاه شما را به کلی نسبت به تحلیل کردن بازار تغییر میدهد .

بروکر و صرافی های برتر

شبکه های اجتماعی ما