آموزش فارکس شمسیان

انواع نمودار ها در فارکس و نحوه استفاده از آن ها

انواع چارت در فارکس و نحوه استفاده از آن ها

اولین ابزاری که هر سرمایه گذار در تحلیل تکنیکال باید آن را را فرا بگیرد، چارت فارکس یا همان نمودار قیمت است. برای اطلاع از نحوه حرکت قیمت یک جفت ارز باید به رفتار تاریخی قیمت آن در نمودار نگاه داشته باشیم. این نمودار ها در فارکس تنها یک نمایش دیداری از قیمت جفت ارز در یک زمان مشخص است. به دلیل اینکه نمودار‌ها دیداری و بصری هستند کاربر پسند هستند؛ در نتیجه فهمیدن و درک کردن نحوه حرکت قیمت‌ها در نمودار بسیار راحت است.

نمودار قیمتی چه چیزی را نمایش میدهد؟

در اصل این نمودار ها در فارکس نشان دهنده تغییرات قیمت عرضه و تقاضا است. چارت فارکس اخبار و انتطارات فعلی تریدر هارا در خود جای داده است. نمودار تمام معاملات خرید و فروش را در هر لحظه نمایش می دهد.

انواع مختلف نمودار ها در فارکس (قیمتی):

خوب است به سه مورد از محبوب ترین نمودار های قیمتی نگاهی بیندازیم:

  1. نمودار خطی یا (Line Chart)
  2. نمودار میله‌ای یا (Bar Chart)
  3. نمودار شمعی یا کندل استیک (Candlestick Chart)

در ادامه هرکدام از این نمودار های فارکس را مورد بررسی قرار می دهیم:

نمودار خطی یا (Line Chart):

نمودار خطی با پیوستن قیمت‌های پایانی به یکدیگر ترسیم می‌شود. زمانی که این نقاط با خط‌هایی به هم وصل می‌شوند، می‌توان حرکت کلی قیمت یک جفت ارز را در یک دوره مشخص مشاهده کرد.

دنبال کردن این نمودار برای همه افراد حتی سرمایه گذاران مبتدی بسیار ساده است و کار مشکلی نیست. اما این نمودار خطی نگاهی کلی به رفتار قیمت دارد و شامل جزئیات نمی‌شود.

نمودار خطی در تحلیل تکنیکال

نمودار میله ای یا (Bar Chart):

این نمودار پیچیدگی بیشتری نسبت به نمودار خطی دارد. نمودار‌های میله‌ای قیمت باز و بسته شدن و اوج‌های قیمت و کف قیمتی را هم نشان می‌دهد. همچنین به ما کمک می‌کند که محدوده قیمت را در هر زمان مسخصی ببینیم.

اندازه میله‌ها امکان دارد از یک میله به میله دیگر افزایش یا کاهش داشته باشد.

هر قدر که قیمت‌ها نوسان داشته باشند میله‌ها هم بزرگتر می‌شوند و هرقدر که نوسانات آرام‌تر شوند میله‌ها کوچک‌تر می‌شوند. در این نمودار‌ها میله قیمت، قیمت‌های باز و بسته شدن دوره هارا با خط‌ های افقی که به هم متصل هستند نشان می‌دهند.

نمودار میله ای در تحلیل تکنیکال

نمودار شمعی یا کندل استیک (Candlestick Chart):

نمودار شمعی شباهت بسیاری به نمودار میله‌ای دارد که تغییراتی در آن ایجاد شده است. این نمودارها قیمت را مشابه نمودار میله‌ای نمایش میدهند اما ظاهری زیبا‌تر و قالب گرافیکی بهتری دارند. بسیاری از سرمایه گذاران از این نمودار استفاده بیشتری دارند زیرا ظاهری زیباتر دارند و درک مطالب آن راحت‌تر است.

در این نمودار ها در فارکس بدنه بزرگ در وسط، نشان دهنده محدوده باز و بسته شدن قیمت‌ها است. کندل استیک صعودی و نزولی بودن را به خوبی نشان می‌دهد زیرا بدنه را با رنگ‌های مختلفی نمایش می‌دهد. به طور مثال اگر قیمت بالاتر از نقطه باز شدن آن بسته شود، نمودار سبز می‌شود؛ و در مقابل اگر در بالاتر از نقطه باز شدن قیمت بسته شود به رنگ قرمز در می‌آید.

نمدار شمعی در تحلیل تکنیکال

سخن پایانی

در پایان باید گفت نمودار های زیادی وجود دارد که تحلیلگران و سرمایه گذاران از آن ها در معاملات خود استفاده می کنند. در چارت فارکس، خواندن و نطارت بر نمودار های قیمتی همه چیز را به سادگی نگه دارید. زمانی که نمودار مورد علاقه خود را پیدا کردید به دنبال اطلاعات کافی در رابطه با نمودار خود باشید تا معاملات خود را با استفاده از نمودار ها در فارکس با موفقیت بیشتری انجام دهید.

به این مطلب چند ستاره میدهید؟
[Total: 7 Average: 4.6]
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره ما

تیم تحلیلی نیما شمسیان در سال 88 شکل گرفت که شامل با تجربه ترین و همچنین موفق ترین تریدر های ایرانی بود ، لذا تصمیم به ایجاد سایتی کردیم تا دانش و مهارت های خود را به سایر افراد بصورت رایگان ارائه دهیم . اسم سایت دلیل بر این نمیشود که فقط در باینری فعالیت داریم بلکه بازار اصلی ما فارکس و ارز های دیجیتال میباشد . پیشنهاد میشود حتما عضو کانال تحلیل های روزانه شوید چرا که دیدگاه شما را به کلی نسبت به تحلیل کردن بازار تغییر میدهد .

بروکر و صرافی های برتر

شبکه های اجتماعی ما