آموزش فارکس شمسیان

تریلینگ استاپ چیست trailing stop

تریلینگ استاپ چیست trailing stop

تریلینگ استاپ چیست trailing stop و چگونه میتوان در نرم افزار متاتریدر تریلینگ استاپ را فعال نمود ؟

این مطلب بسیار مهمی است که مطالعه میکنید چرا که در زمینه کاهش ریسک و مدیریت سرمایه شماست ، قطعا بسیاری از شما با آن نا آشنا هستید و شاید برای اولین بار هست که این واژه به چشمتان خورده است ، به این دلیل که در آموزش ها زیاد به این موضوع پرداخته نمیشود و گاها نادیده گرفته شده ، اما در این مقاله آموزشی بصورت کامل به مفهموم و کاربرد تریلینگ استاپ خواهیم پرداخت .

در واقع زمانی که متوجه این امکان عالی در متاتریدر شوید ، سعی خواهید کرد اکثر اوقات از آن استفاده کنید ، چرا که احتمال ضرر شما هنگامی که پشت سیستم نیستید ، در صورت برگشت روند را تقریبا به صفر میرساند و معامله شما بنوعی ریسک فری خواهد شد و از ضرر های بی مورد جلوگیری میشود .

در این مقاله تمرکز اصلی بر روی آموزش تریلینگ استاپ می باشد ، ولی در اول به شما توضیح خلاصه ای درباره حد ضرر می دهیم تا شما را با مفهوم کلی آن آشنا کنیم .

حد ضرر در تریلینگ استاپ

حد ضرر متحرک (دنبال کننده )

حد ضرر متحرک نوعی حد ضرر محافظت کننده سود می باشد چرا که اگر در شرایطی معامله خوب پیش نرفت ، شخص بتواند از آن معامله سودی بدست بیاورد نکته مهم این است که حد ضرر همیشه در راستای جهت معامله حرکت می کند و هیچ گاه در خلاف جهت معامله نیست پس اگر سهمی را خریداری کرده اید زمانی که قیمت آن شروع به پایین آمدن می کند به هیچ عنوان نباید حد ضرر را جا به جا کرد .

حد ضرر ثابت 

در این حد ضرر همانند اسم آن مقداری ثابت دارد و به دو روش درصدی و عددی اعمال می شود در این صورت معامله گر حد ضرر عددی را مشخص کرده و زمانی که به آن قیمت رسید معامله بصورت خودکار بسته میشود که این نوع حد ضرر یا STOP ، مرسوم ترین نوع میباشد و تمامی معامله گران هنگام ورود به معامله ابتدا حد ضرر ثابت خود را تعیین میکنند .

این نوع حد ضرر گذاشتن مرسوم ترین حالت ممکن است که احتمال زیاد اکثریت شما به آن واقف هستید و چطور آن را فعال نمایید .

حفاظت از سود یا ریسک فری

حالتی را فرض کنید که قیمت در آستانه سود خود قرار دارد یعنی قیمت نزدیک به تارگت یا همان حد سود میباشد ، در این شرایط اکثر معامله گران نگران از دست رفتن سود خود هستند که این نگرانی بعضی از آنها را راغب میکند تا معامله خود را بصورت دستی ببندند و در نتیجه این اقدام سودی که انتظار داشتند حاصل نمی شود و بنوعی R/R جذابی بدست نخواهند آورد ، در صورتی که معامله گران حرفه ای این شرایط را مدیریت کرده که علاوه بر سود عالی شانس آن را دارند که به سود قیمتی بالاتری دست یابند که در این رابطه ترفند هایی وجود دارد که معامله خود را زودتر از موعد نبندید که مهمترین و کاربردی ترین ترفند در این مورد را در مقاله زیر منتشر کردیم که پیشنهاد میشه حتما مطالعه کنید .

ترفند برای زود نبستن معاملات

آموزش تریلینگ استاپ

تریلینگ استاپ چه کاربردی دارد؟

همانطور که در توضیحات بالا گفته شد ، این ابزار باعث جلوگیری از ضرر معامله گر بوجود آمده و بنوعی باعث ریسک فری شدن معاملاتتان میشود .

بعنوان مثال : شما در نموداری 30 پیپ سود کردید با فعال کردن trailing stop روی 10 پیپ باعث میشوید که اگر روند بر خلاف معامله تان برگشت ، شما 20 پیپ سودتان حفظ شود . در ادامه مثال های تصویری خواهیم زد تا بهتر متوجه شوید .

تصویر زیر در نمودار EUR/USD میباشد ، پس از باز کردن معامله SELL حد سود و ضرر را مشخص کردیم و در انتها میخواهیم تریلینگ استاپ را برای معامله خود فعال کنیم .

برای فعال سازی تریلینگ روی کادر ترمینال (بر روی معامله ای که باز کردید) کلیک راست کنید ، سپس با آوردن موس به گزینه trailing stop کادر کوچک دیگری باز میشود که میزان تریلینگ را مشخص میکند که از 15 پوینت شروع و تا 85 پوینت بصورت پیشفرض تعیین شده که اگر بخواهید میزان دلخواه خود را وارد کنید باید گزینه CUSTOM را انتخاب کنید .

(هر 10 پوینت معادل 1 پیپ میباشد)

پیپ pip چیست؟

تریلینگ استاپ چیست

ما گزینه 15 پوینت را انتخاب کردیم (به عنوان مثال) ، یعنی هر زمان در نمودار 15 پوینت سود کردیم و به 16 پوینت رسید تریلینگ استاپ فعال شده و حد ضرر را بصورت اتوماتیک به نقطه ورود می آورد ، سپس هر یک پوینت دیگری که سود میکنید به همان اندازه حد ضرر بیشتر میشود.

به تصویر زیر دقت کنید معامله ما 27 پیپ در سود هست و حد ضرر به محدوده 25+ پیپ آمده است ، یعنی اگر قیمت نمودار صعودی شود معامله ای که باز کردیم در 25 پیپ سود بصورت خودکار بسته خواهد شد .

البته شما به هیچ عنوان نباید 15 پوینت را انتخاب کنید چرا که با کمترین نوسان معامله شما بسته میشود . در این آموزش صرفا جهت مثال از 15 پوینت استفاده شده است لذا پیشنهاد میشود حداقل 100 پوینت معادل 10 پیپ قرار دهید .

باید توجه داشته باشید که با سود کردن در معامله ، محل حدضرر تغییر میکند ولی با برگشت قیمت هیچ تغییر مکانی نمیدهد .

بنوعی شما نمیتوانید پای چارت باشید و باید مدتی بازار را ترک کنید به کارتان رسیدگی کنید ولی بازار تلاطم و نوسان زیادی دارد و همچنین ممکن از ساعت نزدیک به اعلام خبری مهم مانند نرخ بهره یا نرخ اشتغال باشد ، با فعال کردن تریلینگ استاپ شما با خیال راحت تری میتوانید به کارتان برسید و نگران استاپ خوردن در نوسان شدید را نداشته باشید .

چگونه تریلینگ استاپ اجرا کنیم

نکاتی که باید مد نظر داشته باشید

  • این تصور ایجاد شده است که حتما باید قبل از تنظیم trailing stop ، استاپ لاس معامله را هم تعیین کنیم ولی واقعیت این است که نیازی نیست حتما stop loss را تنظیم کرده باشید ، اگر سود شما به آن مقداری برسد که تعریف کردید تریلینگ استاپ اتوماتیک فعال میشود.
  • به هیچ عنوان فراموش نکنید که برای فعال ماندن تریلینگ استاپ باید آنلاین باشید و نباید متاتریدر خود را ببندید یا اینترنت را قطع کنید .
  • به محض اینکه تریلینگ استاپ شما فعال شود ، حتی اگر قیمت نمودار جهش بزرگی بر خلاف معاملاتان انجام دهد نهایتا با سود معامله شما بسته خواهد شد.
  • کمترین trailing stop که میتوانید در بروکر آلپاری تعیین کنید 15 پوینت است .
  • در باینری آپشن این امکان وجود ندارد و فقط برای بازارهای فارکس اجرا و فعال میشود که پیشنهاد هم میشود به هیچ عنوان در محیط باینری آپشن معامله ای نکنید و کلا فعال نباشید چرا که تمام قمار هست و به تکنیکال واکنش خاصی نمیدهد بنوعی بیشتر بازار کندل سازی است .

تریلینگ استاپ در آلپاری

برای درک بهتر این مبحث میتوانید ویدئوی زیر را مشاهده فرمایید .

 

اگر سوال یا ابهامی برایتان بوجود آمده میتوانید در قسمت کامنت برای ما ارسال کنید و یا به ادمین کانال تلگرام پیام دهید تا بصورت کامل به سوالات شما پاسخ دهند.

به این مطلب چند ستاره میدهید؟
[Total: 103 Average: 4.2]
مقالات مرتبط

۲۶ پاسخ

  1. سلام ممنون از مطالب کاربردی و خوبتون من اگه بخوام از یه همچین امکانی توی موبایل استفاده کنم هم میشه و چطور باید فعالش کنم ممنون

  2. سلام خسته نباشید ممنون از اطلاعات خوبتون فقط برام سوال هست ایا در pocket option هم میشه از ان استفاده کرد یا فقط برای فارکس هست ممنونم

  3. سلام وقتتون بخیر. بعد از آشنایی با سایتتون بسیار در اطلاعات هوش مالی و تکنیک های سرمایه گذاری و فارکسم بسیار پیشرفت کردم.
    لطفا باز هم از این مطالب منتشر کنید. ممنون

  4. سلام دو تا سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید
    ۱.من در تایم فریم چهار ساعته ترید می کنم و معاملاتم چند روز باز هستند ،در این شرایط لپ تاپ هم باید این چند روز روشن باشه که تریلینگ استاپ غیر فعال نشود؟
    ۲.با توجه به توصیه شما مبنی بر استفاده نکردن از ۱۵پوینت ،چه مقداری رو پیشنهاد میدید؟

    1. سلام فرقی نداره در متای ۴ باشید یا ۵
      در هر جفت این گزینه وجود دارد
      طبق اموزش پیش برید

  5. سلام این کارو رو روی گوشی های اندروید هم میشه انجام داد؟؟
    خیلی عالیه من بارها بوده ۷۰ ، ۸۰
    پیپ توی سود بودم ولی برگشته

  6. آقا مدتیه تریلینگ استاپم فعال نمیشه؟ علت چیه؟
    ممنون میشم اگر راهنماییم کنید، شاید تنظیماتی رو دستکاری کرده باشم و ندونم

    1. سلام
      تنظیمات خاصی نداره که مربوط به تریلینگ استاپ باشه
      احتمالا قیمت هارو اشتباه وارد میکنید که فعال نمیشه

  7. سلام و عرض ادب.متاتریدر من هم در موبایل هم در pc به ۱ اکانت وصله.یعنی هر معامله ایی رو موبایل باز کنم رو pc میبینم و برعکس.میشه رو pc تریلینگ و فعال کنم و رو موبایلمم ببینم؟یعنی وقتی رو متاتریدر pc حد ضرر و مثلا ۲۰ پیپ جابجا میکنه رو متای موبایلمم انجام میشه؟

  8. سلام
    آیا میشه بعد از فعال شدن تریلینگ استوب دوباره اون رو کنسل کرد چون بعضی وقتها نوسانات شدید میشه و عامله بسته میشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره ما

تیم تحلیلی نیما شمسیان در سال 88 شکل گرفت که شامل با تجربه ترین و همچنین موفق ترین تریدر های ایرانی بود ، لذا تصمیم به ایجاد سایتی کردیم تا دانش و مهارت های خود را به سایر افراد بصورت رایگان ارائه دهیم . اسم سایت دلیل بر این نمیشود که فقط در باینری فعالیت داریم بلکه بازار اصلی ما فارکس و ارز های دیجیتال میباشد . پیشنهاد میشود حتما عضو کانال تحلیل های روزانه شوید چرا که دیدگاه شما را به کلی نسبت به تحلیل کردن بازار تغییر میدهد .

بروکر و صرافی های برتر

شبکه های اجتماعی ما