آموزش فارکس شمسیان

3 گام اساسی برای معامله با الگو های قیمت هارمونیک

الگوهای قیمت هارمونیک

همانطور که می‌دانید برای سود بیشتر در معامله باید الگو‌های هارمونیک را بشناسیم. استفاده از الگو‌های قیمت هارمونیک به این معناست که آن هارا به طور دقیق و کامل بشناسیم و در معاملات به طور صحیح از آن‌ها اسفاده کنیم. در ابتدا خوب است بدانیم الگوی هارمونیک چیست و با ۳ گام اساسی برای معامله با الگو‌ های قیمت هارمونیک آشنا شویم.

مفهوم الگو های قیمت هارمونیک

الگو‌های قیمت هارمونیک در تحلیل تکنیکال به سرمایه گذاران کمک بزرگی کرده‌اند و باعث سودآوری خوبی در بازار بورس شده اند.   این الگو‌ها قالب‌های خاص هندسی و قیمتی دارند که با محاسبه‌های فیبوناچی اندازه گیری می‌شوند. خوب است قبل از آشنایی با گام‌های اساسی برای معامله با الگو‌های قیمت هارمونیک با چند نمونه از الگو‌های هارمونیک آشنا شویم.

الگوی خفاش یا (But pattern):

این الگو در واقع یک الگوی هارمونیک بسیار کاربردی در تحلیل تکنیکال است که در سال ۲۰۰۱ توسط فردی به نام Scott Carney ابداع شد. به دو صورت نزولی و صعودی ظاهر می‌شود. الگوی خفاش صعودی شبیه به حرف M و الگوی خفاش نزولی شبیه به حرف W ظاهر می‌شود.

الگو های قیمت هارمونبک

 

الگوی خرچنگ یا (Crab):

الگوی خرچنگ در واقع یکی از دقیق‌ترین الگو‌ها است که در سال ۲۰۰۰ کشف شد. این الگو به نسبت ریسک بالایی که دارد سود خوبی هم دارد.

الگوی قیمتی هارمونیک خرچنگ

الگوی ایده آل یا AB=CD:

این الگو شامل سه موج به نام‌های AB و BC و CD است و اساس بسیاری از الگو های قیمت هارمونیک است. نکته مهمی که در این الگو باید به آن توجه کرد این است که در تمام بازه‌های زمانی به فراوانی استفاده می‌شود. در واقع این الگو با اینکه روندی صعودی یا نزولی دارد امکان دارد در اواسط  راه مسیری مخالف جهت اصلی را پیش ببرد و بعد دوباره به جریان اصلی خود بازگردد.

الگوی ایده آل AB=CD

سه گام اساسی برای شناسایی انواع الگوی هارمونیک:

مرحله اول: ابتدا الگوی قیمتی هارمونیک را بیابیم.

مرحله دوم: اندازه گیری الگوی قیمت هارمونیک

مرحله سوم: شروع به خرید و فروش با در نظر گرفتن الگوی قیمت هارمونیک

در ادامه به توضیح این مراحل میپردازیم و روش کار هریک از آن ها را بررسی میکنیم.

یافتن الگوی قیمت هارمونیک:

در این مرحله هنوز آگاهی نداریم که دقیقا با چه الگویی رو به رو هستیم. برای شناخت الگو ها باید با تمرین و تکرار به مهارت کافی برسیم. این الگو می تواند یک خفاش یا خرچنگ باشد.

اندازه گیری الگو های قیمت هارمونیک:

هنگامی که متوجه درستی تشخیص الگو شدیم، با استفاده از فیبوناچی و محاسبات باید مشاهدات خود را بنویسیم.

شروع به خرید و فروش با در نظر گرفتن الگو های قیمت هارمونیک:

حال که به یک الگوی قیمتی مناسب دست پیدا کردیم با در نظر گرفتن حد سود و ضرر شروع به خرید و فروش میکنیم.

سخن پایانی

در پایان می توان گفت شناخت این الگو ها در موفقیت معامله با الگو های قیمت هارمونیک نقش بسزایی دارند. این الگو ها بسیار شبیه و نزدیک به هم هستند و شناخت آن ها نیازمند دقت بسیار بالایی است. در هنگام استفاده از الگوهای هارمونیک برای معاملات بهتر لازم است که از ابزار های فیبوناچی استفاده کنیم.

به این مطلب چند ستاره میدهید؟
[Total: 2 Average: 5]
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره ما

تیم تحلیلی نیما شمسیان در سال 88 شکل گرفت که شامل با تجربه ترین و همچنین موفق ترین تریدر های ایرانی بود ، لذا تصمیم به ایجاد سایتی کردیم تا دانش و مهارت های خود را به سایر افراد بصورت رایگان ارائه دهیم . اسم سایت دلیل بر این نمیشود که فقط در باینری فعالیت داریم بلکه بازار اصلی ما فارکس و ارز های دیجیتال میباشد . پیشنهاد میشود حتما عضو کانال تحلیل های روزانه شوید چرا که دیدگاه شما را به کلی نسبت به تحلیل کردن بازار تغییر میدهد .

بروکر و صرافی های برتر

شبکه های اجتماعی ما