آموزش فارکس شمسیان

آموزش جامع اندیکاتور cci

مدت زمان مطالعه مقاله : 8 دقیقه”


به آموزش جامع اندیکاتور cci می‌پردازیم که قدرت شتاب نوسان در چارت را به ما نشان میدهد . اندیکاتور cci در دسته بندی اسیلاتور ها قرار میگیرد. این ابزار توسط آقای دونالد لمبرت ساخته شد که از سه فرمول مختلف تبعیت میکند . این اسیلاتور در ابتدا که در سال 1980 به بازار آمد و فقط برای بازارهای کالا بکار گرفته میشد ولی رفته رفته در تمامی بازارهای جهانی مانند سهام و… جای خود را باز کرد و از آن بعنوان تعیین کننده قدرت شتاب نوسان استفاده میکنند.

فهرست مطالب

 

مقدمه

به آموزش جامع اندیکاتور cci می‌پردازیم که قدرت شتاب نوسان در چارت را به ما نشان میدهد . اندیکاتور cci در دسته بندی اسیلاتور ها قرار میگیرد. این ابزار توسط آقای دونالد لمبرت ساخته شد که از سه فرمول مختلف تبعیت میکند . این اسیلاتور در ابتدا که در سال 1980 به بازار آمد و فقط برای بازارهای کالا بکار گرفته میشد ولی رفته رفته در تمامی بازارهای جهانی مانند سهام و… جای خود را باز کرد و از آن بعنوان تعیین کننده قدرت شتاب نوسان استفاده میکنند.

به دلیل سادگی که ظاهر این اندیکاتور دارد شاید در نگاه اول از نظر یک معامله گر مبتدی جدی گرفته نشود ولی هر اندیکاتوری کاربرد خاص خودش را داشته و فرمول نویسی متفاوتی با سایر اندیکاتور ها دارد ولی با این وجود نباید به هیچ عنوان بدون دانش تحلیل تکنیکال وارد معامله ای شد چرا که درصد بالایی از موفقیت یک تریدر مربوط به تسلط بر تحلیل های تکنیکال میشود . در ادامه این مقاله به آموزش جامع اندیکاتور cci می‌پردازیم.

کسانی که از متاتریدر استفاده میکنند میتوانند از این قسمت طبق شکل زیر اسیلاتور cci را فعال نمایند.

اندیکاتور سی سی آی

همانطور که در شکل زیر مشاهده میکنید نمودار cci در بین محدوده های 100- و 100+ نوسان میکند .

آموزش تصویری اندیکاتور cci

چگونه از اندیکاتور cci سیگنال بگیریم

زمانی که اندیکاتور cci روی خط 100+ قرار میگیرد و شیبی به سمت بالا دارد سیگنال خرید میگیریم و زمانی که مشاهده میکنیم اندیکاتور cci  روی خط 100- قرار گرفته به نحوی که شیبی به سمت پایین دارد سیگنال فروش خواهیم گرفته .

اما باید بسیار حواستان را جمع کنید چرا که در این مواقع ممکن است روند فعلی به پایان رسیده باشد لذا پیشنهاد میشود از اندیکاتور مکدی macd یا rsi و همچنین الگوهای تحلیل تکنیکالی استفاده نمایید تا بعنوان یک تاییدکننده خوب عمل نماید .

اسیلاتور cci

در مواقعی که روند فعلی به پایان خود رسیده باشد معمولا indicator cci اگر بطور مثال روی خط 100+ باشد باید شیبی به سمت پایین پیدا کند و ابزار های دیگر هم این تغییر روند را تایید کرده باشند در هر دو از روش هایی که گفته شد میتوانید موقعیت های خوب و کم ریسکی را باز کنید .

در بالا ساده ترین و مهمترین روش های سیگنال گیری از cci گفته شد.

 

کاربردهای اندیکاتور

  1. تغییرات قیمتی در نمودار را مورد بررسی قرار میدهد.
  2. کمک به معامله گر در جهت تشخیص راحت تر و دقیقتر موقعیت های اشباع خرید و اشباع فروش در سهم.
  3. زمان هایی بازار گاوی یا صعودی هست cci مثبت ، و زمان هایی که بازار خرسی یا نزولی است cci منفی خواهد بود.
  4. تشخیص واگرایی در نمودار

نکات کلیدی در اندیکاتور cci :

  1. معامله کنندگان می توانند با استفاده از این اندیکاتور سیگنال خرید و فروش بیشتری را بدست بیاورند .
  2. با استفاده از این اندیکاتور معامله گران میتوانند روند حرکت بازار را بررسی کنند .
  3. میتوان در زمان ها و موقعیت های مختلف به شیوه های متفاوتی از اندیکاتور cci استفاده کرد برای نمونه می توانید روند قالب را بررسی کنید .
  4. یک نمونه از کاربرد اندیکاتور cci این است که میتواند در چند تایم فریم ، پول بک ، مهم ترین خط روند و نقاط ورود به خط روند را شناسایی کرد .
  5. از اندیکاتور cci برای بدست آوردن تغییر بازار استفاده می شود .
  6. هنگامی این اندیکاتور مثبت است که بازار صعود کرده است و در زمانی که اندیکاتور cci منفی است بازار نزولی می باشد و پایین آمده است .(به غیر از زمان هایی که در روند واگرایی وجود دارد)

واگرایی در اندیکاتور

دوستانی که در مورد مبحث واگرایی ها اطلاعاتی ندارند میتوانند از طریق لینک زیر مقاله مربوطه را مطالعه کنند تا اطلاعات کامل و جامعی از این مبحث بدست آورند.

واگرایی چیست

یکی دیگر از کاربرد هایی که اندیکاتور cci داشت تشخیص واگرایی بود .

همانطور که تصویر زیر مشاهده میکنید پس از رخ دادن واگرایی در چارت تغییر روند صورت گرفته و به حالت نزولی درآمده که واگرایی در cci را میتوان جز با اعتبار ترین سیگنال های تغییر روند دانست .

در چارت زیر شاهد یک واگرایی مثبت هستیم.

سخن پایانی

در میان معامله گرانی که از تحلیل تکنیکال استفاده میکنند ، اندیکاتور cci یکی از معروف ترین شاخص ها می باشد .

در این آموزش سعی شد حدالمکان از صحبت های اضافی و بدون کاربرد جلوگیری شود و در کل به مهمترین موارد در مورد اندیکاتور cci بپردازیم تا درک خوبی از مبحث داشته باشید و هم ذهن شما درگیر مسائل غیرکاربردی نشود.

فرقی نمیکند در چه تایم فریمی معامله میکنید این اندیکاتور در تمامی تایم فریم ها شتاب نوسان را محاسبه میکند .

واگرایی ها با اندیکاتور cci ارتباط خوبی دارند و میتوانند اطلاعات خوبی مثل : سیگنال ترید کردن به معامله گران بدهند .

بیاد داشته باشید که نباید از این اندیکاتور به تنهایی استفاده کرد و مبنای وارد شدن به معامله را صرفا cci گذاشت بلکه باید هم از الگوهای تحلیلی و هم از اندیکاتور های دیگر جهت تحلیل و تصمیم دقیقتر استفاده کرد.

به این مطلب چند ستاره میدهید؟
[Total: 37 Average: 4.4]
مقالات مرتبط

۲ پاسخ

  1. سلام با تشکر از اطلاعات بسیار خوبی که در اختیار ما میگذارید.
    یه سوال داشتم برای استفاده از cci و makd تایم ترید و تایم کندل روی چند دقیقه باشه نتیجه بهتری بهمون میده؟

    1. سلام وقت بخیر .
      این موردی هست که خودتان باید با تمرین در تمامی تایم فریم ها وتایم کندل ها بدست بیاورید . بنده از این دو اندیکاتور استفاده ای نمیکنم و استراتژی معاملاتی متفاوتی دارم لذا نظری هم در مورد تایم فریم نمیتونم بدم .
      تمامی اندیکاتور ها در همه تایم فریم ها بازدهی دارند ولی مهم نحوه و روش معاملاتی شماست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره ما

تیم تحلیلی نیما شمسیان در سال 88 شکل گرفت که شامل با تجربه ترین و همچنین موفق ترین تریدر های ایرانی بود ، لذا تصمیم به ایجاد سایتی کردیم تا دانش و مهارت های خود را به سایر افراد بصورت رایگان ارائه دهیم . اسم سایت دلیل بر این نمیشود که فقط در باینری فعالیت داریم بلکه بازار اصلی ما فارکس و ارز های دیجیتال میباشد . پیشنهاد میشود حتما عضو کانال تحلیل های روزانه شوید چرا که دیدگاه شما را به کلی نسبت به تحلیل کردن بازار تغییر میدهد .

بروکر و صرافی های برتر

شبکه های اجتماعی ما